Paj... på flera sätt.

Hej vänner!
 
Sitter i skrivande stund frusen och nedbäddad under en filt och gäspar ungefär en gång i minuten. Minst. Jag vet inte varför jag är så trött idag, borde inte vara det men jag får gå och lägga mig snart så jag orkar med en heldag på jobb imorgon. Men innan jag bäddar ner mig ordentligt så tänkte jag visa er mina nya skor! Ja jag är lite beroende haha, men behövde ett par varmfodrade boots och dessa var himla sköna. 
 
 
Sen för ovanlighetens skull så var det jag som stod för kvällsmaten idag! Ni som känner mig vet att jag inte alls tycker om att laga mat och jag är himla dålig på det så det var väldigt oväntat även för mig haha. Men jag fick ett ryck innan jobb och ställde mig och gjorde en paj med spanat, champinjoner och fetaost och det blev faktiskt riktigt gott! En smakkombination som ni verkligen måste prova om ni inte gjort det tidigare.
 
 
Imorgon blir det som sagt jobb och eventuellt ska jag försöka få tag på ett par bra jeans. Men vi vet alla hur hopplöst det är att få tag på de perfekta jeansen så har inte allt för höga förhoppningar haha. Hej sålänge!
 
 
Allmänt | |
#1 - - Sara :

Så gott med paj!

#2 - - Oh yes, it's me! :

Heja Louise!! ❤️

#3 - - Oh yes, it's me! :

Heja Louise!! ❤️

Upp